ISKOLAI TABLÓKÉPEK, OSZTÁLYKÉPEK FOTÓZÁSA,
ISKOLAI TABLÓK KÉSZÍTÉSE
 


Általános-, középiskolai- és felsőoktatási intézmények részére kínálunk sokoldalú szolgáltatást az egyéni, csoportképek és tablófotózáson át, a tablók szerkesztésétől a kivitelezésükig. Vállaljuk iskolai rendezvények megörökítését az egész tanévben (évnyitó, szalagavató, gólyabál, ballagás, diploma osztás). Eddigi munkáinkból készült válogatást az egyéb fotók menüpont alatt tekinthetik meg.

Csongrádi fotó
ISKOLAI TABLÓFOTÓZÁS

A tabló képeket helyben, az iskolában készítjük el, kitelepült műtermünkben (bárhol az ország területén), a diákok és a tanárok számára is ez a legkényelmesebb.
A fényképezés időtartama 3-5 óra, ami az osztály létszámától függ. Igény szerinti képmennyiség többszörösét fotózzuk (személyenként általában 5-5 bal illetve jobb oldali fénykép készül), hogy legyen lehetőség a válogatásra.
A diákok azonnal, laptopon megtekinthetik a képeket, tehát a helyszínen ellenőrízhetők és ha szükséges készítünk még képeket. A rendelést viszont nem kell leadni azonnal, hiszen sokan vannak úgy, hogy a rendelés előtt szeretnék megmutatni a választékot szüleiknek is.


 


A nyers képekből egy jelszavas galériát készítünk, amit a honlapon lehet elérni. Valamint igény esetén a nyers képeket indexkép formájában is át tudjuk adni, azok számára akik internettel nem rendelkeznek így ők is ki tudják választani a tablóra kerülő képet.

A tabló fotók lehetnek vidámak, fiatalos ruhában, vagy komolyabbak, egységes öltözetben. A tabló fotói (a portré képek) színes, fekete-fehér vagy barnított (szépia) formában kérhetőek. A tablóképeket a legmodernebb digitális technikával állítjuk elő, professzionális minőségben (Canon digitális fényképezőgépek, "L"-es optikák, műtermi vakuk, különböző hátterek és kellékek).
Csongrádi fotó
TABLÓ SZERKESZTÉSE, KIVITELEZÉSE:

Egy tabló stílusa mindig az adott osztály elképzelése, kívánsága szerinti háttérrel, grafikával készítjük el, előzetes egyeztetés alapján. A tabló háttere lehet: az iskola épülete, osztálykép, a szakmával, osztállyal kapcsolatos jelkép vagy akár tájkép, illetve az osztály elképzelése.
A nagytabló készülhet színes, fekete-fehér vagy barnított formában. Szívesen segítünk természetesen minden egyes osztálynak, ha nem lenne konkrét elképzelése.

-A normál tabló mérete: 70x100cm
-Nagyobb létszámnál javasolt a: 90x120 esetleg a 100x140cm

Igény szerint ettől eltérő méreteket is tudunk készíteni, legyen az kisebb vagy akár nagyobb méret.
Több olyan dolog is van, amit tablófotózás előtt az osztályoknak érdemes előzetesen eldönteni annak érdekében, hogy a tabló minél hamarabb elkészülhessen.

Ezek közé tartoznak:

- fényképek formája (pl: ovál vagy normál téglalap)
- tablóképek színe ( színes, fekete-fehér, barnított)
- tablóképek háttér színe
- a fotók elhelyezkedése a tablón (pl: barátok, párok egymás mellé kerüljenek)
- betűformátum, felirat kiválasztása
- nagytabló kerete
- nevek helyessége
- tabló stílusa

Ezeket a tényezőket inkább többször egyeztetjük minden osztállyal, mivel a nagytabló elkészülte után módosításra már nincs lehetőség.
Csongrádi fotó

 

ISKOLAI OSZTÁLYKÉPEK: Készülhetnek a szabadban, vagy az iskolában, esetleg az osztályteremben. Készítünk egyaránt csoportképeket és egyéni fényképeket is igény esetén.


Csongrádi fotó
Gyakori kérés, hogy EGYÉNI KÉPEK is készüljenek (portrék, vagy egész alakos képek), illetve lehetőség van kisebb csoportképek készítésére is a legjobb barátokkal. Előzetes egyeztetés alapján, erre is van mód a tabló képek elkészítése után.

Csongrádi fotó
FOTÓKÖNYV

Tabló fotózása esetén lehetőség van fotókönyv készítésére is, amely az osztály/iskola végzőseinek és a tanárok tabló portréképeit és az osztályok tablóképeit, illetve a csoportképeket tartalmazza, természetesen nevekkel, osztálynévsorral, amelyet készíttethet az osztály, illetve az iskola is. A fotókönyveket igény esetén a tanulók is megvásárolhatják.
A fotókönyvek választható felületű (fényes, matt) fotópapírra, hőkötéses eljárással készülnek, ezért a minősége és színhűsége kiemelkedő. A könyv kemény borítója több anyagból készülhet, lehet múbőr vagy szatén, több mint 70 színmintából lehet választani.
Csongrádi fotóTabló fotózásra és iskolai rendezvények fotózására (pl. ballagás, szalagavató, diploma osztás) vonatkozóan kérje árajánlatunkat!

 
kulcsszavak: tabló fotózás, tabló fotó, tablóképek, osztályképek, esküvői fotózás, rendezvény fotózás, esküvői fotó, esküvő, esküvői, esküvői fotós

 
PARTNEREK