RENDEZVÉNY FOTÓZÁS

Céges rendezvények, tréningek
Megnyitó ünnepségek
Konferenciák
Sportesemények
Szabadtéri rendezvények
Szakmai kiállítások
Termékbemutatók
Vásárok
Iskolai rendezvények
Osztálytalálkozók

Rendezvények fotózásánál fontos szempont, hogy az esemény megismételhetetlen, ezért nagy jelentősége van a rendezvény előtti egyeztetésnek. A rendezvényt megelőzően, pontosan rögzítjük az események menetét, pontos forgatókönyvet készítünk, így nem maradhatunk le semmilyen fontos pillanatról. Több fotós szolgáltatására is van lehetőség, ha a megrendelő igényli, illetve a rendezvény nagysága indokoltá teszi.
A rendezvény fotókat az utómunkálatok elvégzése után, papírkép formájában, illetve CD/DVD lemezre írva, egyénileg megtervezett, elkészített borítóval és lemezfelülettel adjuk át.
Lehetőség van a rendezvény fotókból egyedi fotókönyv elkészítésére is, amely idézeteket vagy akár hosszabb szövegrészeket is tartalmazhat.
A rendezvény fotókból igény szerint webgaléria készülhet (jelszavas vagy jelszó nélküli), így a fotók könnyen megtekinthetők.

Árajánlatot rendezvény fotózásra, az ÁRAJÁNLAT KÉRÉS menüpontban, az RENDEZVÉNY ÁRAJÁNLAT KÉRŐ űrlap kitöltése után tudok adni, illetve személyes vagy telefonos egyeztetés alapján, az adott esemény ismeretében és az egyéni igények figyelembevételével.
Ha rendezvény fotózással kapcsolatban további információra lenne szüksége, keressen telefonon vagy e-mail-ben.

kulcsszavak: rendezvény fotózás, rendezvény fotó, rendezvény, esküvői fotó, esküvői, esküvői fotós, esküvői fotózás

PARTNEREK